1 van 12

ArenA Stadiontour door de Johan Cruijff ArenA (2 p.)

ArenA Boulevard 1, 1101 AX Amsterdam

Altijd al willen weten hoe het gras in de ArenA ruikt? Hoe het voelt om door de spelerstunnel te lopen? Of hoe de perskamer eruitziet? Tijdens deze stadiontour vertelt een gids je alle ins en outs van Ajax en de Johan Cruijff ArenA.

Wat wordt er geveild?
  • Stadiontour
  • Locatie: Johan Cruijff ArenA
  • Rondleiding door gids
  • Duur: 75 minuten
  • Voor 2 personen
Data

Geldig tot 1 jaar na het winnen van de veiling. In te wisselen op iedere dag van de week, tussen 10.00 en 16.30 uur.

Op 1e en 2e kerstdag zijn er stadiontours tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Er zijn geen tours op 1 januari en 27 april. In de kerstvakantie is er ook een Tour by Night. Van 27 dec t/m 30 dec en van 2 jan t/m 5 jan van 17.00 - 19.00 uur.

Op en rondom evenement- en feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Zie www.johancruijffarena.nl/stadiontour voor meer informatie. Er zijn geen rondleidingen in het stadion op Ajax thuiswedstrijddagen, check de kalender voor de actuele wedstrijddagen: https://www.johancruijffarena.nl/kalender.htm

Extra verplichte kosten

• € 5,- administratiekosten VakantieVeilingen

Hoe maak je gebruik van de veiling?Betaal je gewonnen veiling binnen 5 dagen. Daarna kun je jouw waardebon downloaden. Op de waardebon staat hoe je de stadiontour kunt reserveren.

Voorwaarden & bijzonderheden

• Rondom evenementen gelden aangepaste openings- en vertrektijden. Check daarom altijd de website van de Johan Cruijff ArenA voor de exacte openingstijden
• Rolstoelgebruikers zijn welkom, maar dienen wel vooraf te reserveren i.v.m. een individuele, aangepaste tour
• Nadat je jouw gewonnen veiling betaald hebt, kun je jouw waardebon direct downloaden. Op de waardebon staat hoe je de stadiontour kunt reserveren.

Vakantieveilingen is:
Al meer dan 3 miljoen winnaars
Dagelijks 1000-en veilingen
Je bepaalt zelf de prijs
Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?

Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.

Notarieel toezicht

Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.

Algemene voorwaarden

Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.nl van toepassing.

Deze veiling staat onder toezicht van notaris

Mr. S.V. Viveen

Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen

Niet langer wachten?

Bekijk onze andere Dagje weg